ПОЛІТИКА ТОВ «ТРИ ВЕДМЕДІ» У СФЕРІ БЕЗПЕЧНОСТІ І ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ на 2024-2025 рр.

87178528_3269982796350003_5501507623301677056_n
28.03.2024
Перегляди:1459

Політика у сфері безпечності і якості харчових продуктів «ТРИ ВЕДМЕДІ» заснована на принципах менеджменту якості і направлена на реалізацію бізнес-цілей і стратегії

 

  • збереження і зміцнення становища надійного виробника і експортера;
  • створення безпечних та якісних продуктів для клієнтів і споживачів;
  • підтримання в актуальному стані і безперервне покращення Системи менеджменту безпечності харчових продуктів, що орієнтується на своєчасне попередження, виявлення, зменшення та усунення ризиків, що перешкоджають випуску безпечної і якісної продукції, на постійне забезпечення відповідності продукції обов’язковим вимогам встановленим законодавством;
  • безпечність і якість на кожному етапі життєвого циклу продукту забезпечуємо шляхом впровадження сучасних підходів до проектування, розробки, виробництва, контролю, зберігання, безперервного впровадження інновацій, вибудовування сильних брендів, володіння самою актуальною інформацією про ринок, втілюючи вимоги і очікування зацікавлених сторін;
  • постійне удосконалення інфраструктури підприємства для забезпечення безпечності та якості продукції та ефективності діяльності підприємства;
  • вибудовування партнерських відносин з зацікавленими сторонами, шляхом залучення їх до роботи щодо покращень у сфері безпечності і якості харчових продуктів;
  • розвиток, підтримання і вдосконалення комунікацій, як внутрішніх так і зовнішніх, з метою постійного поліпшення та оновлення Системи менеджменту безпечності харчових продуктів;
  • навчання персоналу, з метою розуміння відповідальності за безпечність і якість харчових продуктів.

 

Компанія «ТРИ ВЕДМЕДІ» впевнена, успіх залежить від високої якості продукції, що  відповідає очікуванням зацікавлених сторін або перевершує їх.

 Необхідною умовою цієї впевненості є відповідальність усіх працівників, за забезпечення відповідності продукції, що виробляється Компанією, критеріям безпечності та якості.

З метою досягнення сталого успіху та виконання вимог зацікавлених сторін підприємство прийшло та щороку підтверджує добровільну сертифікацію - «Halal certificate» - система добровільної сертифікації на відповідність канонам Ісламу».

Здійснюючи реалізацію бізнес-цілей і стратегії Компанії МИ дотримуємось цінностей, які нас об’єднують і являються основою корпоративного світогляду:

  • КОМУНІКАЦІЯ
  • ПОМІРКОВАНІСТЬ
  • РЕЗУЛЬТАТ
  • РОЗВИТОК
  • ПРИСТРАСТЬ
  • СМІЛИВІСТЬ
  • ЧЕСНІСТЬ
  • ОПТИМІЗМ

Відповідальність за реалізацію Політики у сфері безпечності і якості харчових продуктів, періодичне проведення аналізу функціонування системи і виділення ресурсів для її покращення бере на себе вище керівництво «ТРИ ВЕДМЕДІ».

Залишити коментар