В осінньому сезоні дистанція «Командна П’ятірка» під егідою «Три Ведмеді» проходитиме у шести містах України

2
26.08.2021
Перегляди:487

У вересні стартує осінній сезон бігових змагань Нової пошти та New Run, в рамках якого у шістьох українських містах – Полтаві, Чернігові, Житомирі, Києві, Вінниці та Львові – проходитиме забіг «Командна П’ятірка» під егідою компанії «Три Ведмеді».

Згідно з регламентом осіннього сезону, відтепер команда налічуватиме три учасники, кожен з яких традиційно долатиме п'ять кілометрів. Усі учасники дистанції стартують одночасно, а після перетину фінішної межі індивідуальні результати кожного члена команди підсумовуються. Перемагають три команди з найменшим сумарним часом пробігу.

«Дистанція «Командна П’ятірка» для «Три Ведмеді» – не просто забіг. Це відображення нашої корпоративної культури та командного духу в усіх його проявах. У нашій компанії командна підтримка колег відчувається як у злагодженій роботі на виробництві, так і під час підкорення спортивних вершин. До речі, у кожному місті, де проходили забіги весняно-літнього сезону, компанія була представлена своїми командами, які неодноразово займали призові місця у дистанції «Командна П’ятірка», –  розповідає засновник і президент компанії «Три Ведмеді» Дмитро Ушмаєв. – Розраховуємо, що старти осіннього сезону пройдуть не менш насичено та масштабно. А «Командна П’ятірка» об’єднає ще більше людей разом, адже команда – краще, ніж один!»

«Командна П’ятірка» під егідою «Три Ведмеді» проходитиме другий сезон поспіль. Кожен учасник трьох команд-переможниць отримує від «Три Ведмеді» спеціальний подарунок – сумку-холодильник, вщерть наповнену цьогорічними новинками від компанії. Крім того, компанія пригощає морозивом абсолютно всіх учасників забігів Нової пошти та New Run, незалежно від дистанції, яку вони долають.  

«Ми у Новій пошті як ніхто знаємо, що триматись разом — це і є прогрес! Магічна дія команди — це коли кінцевий результат виявляється вищим, ніж сума окремих частин. Якби ми із співзасновниками компанії багато років тому не об’єднали свої зусилля і сильні сторони, напевно, у ці дні в Україні не було б тієї Нової пошти, якою ми її знаємо. І зараз спільно із франчайзинговими партнерами ми продовжуємо будувати найбільшу в країні мережу відділень експрес-доставки та поштоматів. Той, хто грає сам за себе, ніколи не досягне тих самих результатів, що й дружня та злагоджена команда. А швидкість, націленість на результат та постійний рух вперед є нашими основними принципами, саме тому ми й підтримуємо марафони та бігові змагання по всій країні», – говорить Інна Поперешнюк, співзасновниця Нової пошти, амбасадорка NewRun.

Реєстрацію вже відкрито на всі міста-учасники осіннього сезону. Зареєструвати свою команду можна на сайті New Run. Перший старт сезону відбудеться у Полтаві 5 вересня.

Залишити коментар