Засновник «Три Ведмеді» Дмитро Ушмаєв виступив на SUP DAY FORUM 2021

0576
15.06.2021
Перегляди:532

10 червня українська бізнес-спільнота зібралася на масштабний офлайн SUP DAY FORUM 2021. «Бізнес без кордонів» – саме такою була наскрізна тема заходу. Підприємці, керівники та топ-менеджери великих українських компаній ділилися своїм досвідом і розповідали, як долати кордони власного мислення, масштабувати бізнес та розширювати його географічні межі.

Засновник і президент компанії «Три Ведмеді», співзасновник Спілки українських підприємців Дмитро Ушмаєв під час свого виступу представив кейс компанії «Три Ведмеді» про трансформацію бренду в турбулентні часи.

0568_2

«Кризи – такі, як минулого року чи будуть у майбутньому, – це не привід відкладати зміни, які покращують компанію зсередини і ззовні. Тобто, якщо ви хотіли щось змінювати, і раптом – нова криза, то моя рекомендація: іти вперед – і робити. Тому що це те, що вам допоможе і надасть додаткову конкуренту перевагу відносно ваших колег по цеху», – зазначив Дмитро Ушмаєв.

 

0634_1

Після виступу Дмитра Ушмаєва всі учасники форуму мали можливість скуштувати цьогорічні новинки морозива компанії «Три Ведмеді»

0588_1

SUP DAY FORUM 2021 став платформою для офлайн-спілкування українського бізнесу, зібравши сотні керівників і топ-менеджерів українських підприємств в рамках одного заходу. Корисні кейси від лідерів компаній з різних галузей стали практичною базою для молодих підприємців та учасників форуму.

0510_1
0584_1
Залишити коментар