Час підбивати підсумки

web1080x500px_copy
30.12.2020
Перегляди:603

Для компанії «Три Ведмеді» 2020 став роком змін, нових викликів і високих досягнень.

Ми оновлювалися

В умовах турбулентності та невизначеності в країні й бізнесі ми запустили повний ребрендинг компанії. Ми оновили позиціювання («Три Ведмеді» – це виробник продуктів харчування, які збирають людей разом. Ми – точка об’єднання), слоган («Три краще, ніж один!»), логотип і упаковку продукції.

Завдяки ребрендингу підвищилася впізнаваність і лояльність до ТМ «Три Ведмеді». Дякуємо, що робите вибір на нашу користь.

Ми об'єднували зусилля в турботі про головних

У розпал першої хвилі карантину ми передали необхідні медикаменти для боротьби з коронавірусом до Бердичівської міської лікарні. Також приєдналися до ініціативи #ПідтримуюЛікарів. Разом з партнерами ми активно допомагали медикам, надаючи свою продукцію (вареники та пельмені) для приготування гарячих обідів співробітникам лікарень в Києві, Харкові та Дніпрі.

Ми продовжуємо регулярно забезпечувати співробітників необхідними засобами індивідуального захисту, наборами для зміцнення імунітету.

Ми розширювали асортимент

Цього року на український ринок вийшла нова продукція «Три Ведмеді». Ви насолоджувалися новим смаком морозива (Monaco Double) і новинками серед напівфабрикатів (пельмені «По-домашньому»).

Ми підтверджували якість

Ми підтвердили сертифікацію системи управління безпекою харчової продукції на відповідність ISO 22000:2018. Отримали сертифікат виробництва морозива на відповідність вимогам Halal.

Ми діджиталізувались

Компанія «Три Ведмеді» спільно з Міністерством цифрової трансформації, Міністерством інфраструктури України та програмою розвитку ООН в Україні реалізує глобальний цифровий проєкт е-ТТН. Цього року ми робили перші кроки для переходу на електронні товарно-транспортні накладні, які допоможуть бізнесу в Україні стати більш екологічним і безпечним.

 

«Незважаючи на нові виклики, які приніс 2020 рік, для компанії «Три Ведмеді» він виявився роком оновлення і підкорення нових вершин. Пандемія та карантин зробили команду «Три Ведмеді» сильніше, наповнили новою енергією. Криза ще раз довела, що коли є взаємодія і взаємодопомога, досягнення результатів, що вражають – неминуче! Наступного року ми ставимо собі ще більш амбітні цілі. 2021-й обіцяє бути не менш цікавим і ефективним»,  зазначив генеральний директор компанії «Три Ведмеді» Андрій Тищенко.

 

 

Залишити коментар