День працівників харчової промисловості в "Три Ведмеді"

eating_day_02
19.10.2020
Перегляди:699

У третю неділю жовтня в Україні відзначається професійне свято працівників харчової промисловості. І для компанії «Три Ведмеді» це не просто дата. Фахівці нашої команди вже більше 20 років виробляють високоякісну продукцію, що займає лідируючі позиції на ринку України в своєму сегменті. Одну з ключових ролей в процесі створення кращих товарів «Три Ведмеді» грає, безсумнівно, команда.

Традиційно у професійне свято творців смачного морозива і ситних напівфабрикатів привітали директор компанії «Три Ведмеді» Андрій Тищенко та директор з виробництва Віктор Мельник.

2_min

«Ми пишаємося нашими співробітниками, які спільно створюють історію нашої компанії і докладають багато зусиль для розвитку харчової промисловості в Україні. Незважаючи на складності цього року, компанія продовжує займати лідерські позиції на ринку. Дякую кожному з вас за те, що щодня вкладаєте свій час, знання і часточку душі в продукцію "Три Ведмеді". Ця неймовірна синергія є рушійною силою сталого розвитку нашої компанії. Бажаю подальшого вдосконалення, натхнення у всіх починаннях і досягнення нових висот!» - зазначив Андрій Тищенко.

За великий внесок у розвиток компанії і високий професіоналізм були відзначені 19 досвідчених і висококваліфікованих співробітників «Три Ведмеді».

1_min

«Завдяки вашій щоденній копіткій праці, вашим золотим рукам і креативності, якість продукції компанії «Три Ведмеді» весь час стає краще, а її асортимент з кожним роком зростає і радує своїм чудовим смаком споживачів. Ніколи не втомлюйтеся створювати новинки, рухайтеся вперед, експериментуйте і творіть! » - побажав колективу заводу Віктор Мельник.

1
Залишити коментар