Колаборація триває: новий смак морозива від «Три Ведмеді» та гурту KAZKA

tri_vedmedi_kazka
15.04.2021
Перегляди:686

Компанія «Три Ведмеді» та гурт KAZKA презентують вже другу новинку в рамках колаборації – морозиво «Голуба малина». Воно буде представлене у вафельному цукровому ріжку, всередині вкритому глазур’ю.

«Ми прагнули створити новий досвід для наших споживачів, поєднавши знайоме з казковим – так народилася ідея смаку «Голуба малина», – говорить бренд-менеджер «Три Ведмеді» Євген Полонський.

bez_imeni

«Для мене малина – це смак із дитинства, – ділиться солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька. – Смак, який викликає приємні асоціації з домом, затишком і турботою. Ми додали дрібку нашої KAZKA-магії. Так з’явилася «Голуба малина» – загадкова, незвична, з особливими нотками. Ми дуже задоволені результатом. Смак звучить несподівано, але, повірте, він казковий!»

Морозиво ТМ «Три Ведмеді» «Голуба малина» має привабливий вигляд і цікавий смак. Верхній шар – основа ніжно-блакитного кольору зі смаком «Голуба малина» з фруктовим наповнювачем з ароматом «Лохина». Всередині ріжка – біла мусова основа з ароматом ванілі та наповнювачем з ароматом «Голуба малина». 

Нагадаємо, у березні «Три Ведмеді» та гурт KAZKA презентували морозиво з ароматом «Фіалка», яке справило враження на представників шоу-бізнесу та заінтригувало споживачів. 

Продукти з лінійки «Три Ведмеді» «КАZКА» – це особливі смакові рішення, які відповідають креативній концепції проєкту Kazka Svit, передають його стилістику та настрій. Кожен, хто бажає скуштувати новинки на смак, зовсім скоро зможе придбати морозиво в українських роздрібних мережах.

Залишити коментар