Вітаємо СУП із Днем народження!

hb_syp1_1080x500
19.04.2021
Перегляди:471

Спілка українських підприємців (СУП) святкує свій перший ювілей. Рівно п’ять років тому 18 українських підприємців, серед яких був і засновник та президент «Три Ведмеді» Дмитро Ушмаєв, об’єдналися заради формування сприятливого бізнес-середовища в Україні, покращення умов для розвитку бізнесу та спільного захисту інтересів підприємців.

Компанія «Три Ведмеді» протягом п’яти років є незмінним членом Спілки українських підприємців.

«Для мене СУП – це об’єднання однодумців, які підтримують один одного у складних ситуаціях, разом впроваджують зміни для комфортного функціонування українського бізнесу та докладають максимум зусиль задля досягнення спільної мети, – говорить Дмитро Ушмаєв. – Вітаю Спілку українських підприємців із першим ювілеєм, бажаю реалізації нових грандіозних бізнес-проєктів, залучення до асоціації ще більшої кількості підприємців та розширення кордонів».

Зараз СУП – це найбільша об’єднана сила незалежних українських підприємців, яка налічує вже понад 800 компаній з усіх регіонів країни.

За п’ять років Спілка стала однією з найвпливовіших бізнес-асоціацій України, яка сміливо веде діалог із владою, стимулює і підтримує експорт українських товарів, ініціює публічне обговорення проблем у веденні бізнесу та спрямовує свої зусилля на їх вирішення.

Залишити коментар